20 oktober 2020

Deze topcombinatie kan de echte borrelaar vast niet weerstaan

Bier, bitterbal, kaas. Meer heb je toch niet nodig voor een geslaagde borrel? Lidl komt met een efficiënte oplossing en combineert al deze drie in één bitterbal. Ja, je leest het goed. Dat moet wel goed smaken, dus verwarm de oven of airfryer maar alvast voor!

Oude kaas en bier

De ovenbitterballen van de Lidl hebben een romige vulling van oude kaas en bier. Dat sluit natuurlijk niet uit dat je ook gewoon nog een biertje ernaast kunt drinken. Nog meer goed nieuws: je huis hoeft niet meteen naar frituurvet te gaan ruiken als je deze borrelhap klaarmaakt, want je doet de bitterballen gewoon in de oven of airfryer. Voor een doosje van 12 bitterballen tel je 2,49 euro neer. Zo wordt thuis borrelen – nu we niet het terras op kunnen – ons wel heel makkelijk gemaakt!

Andere variaties

Kun je volgens jou nooit genoeg bitterballen inslaan, dan kun je in de Lidl je hart ophalen. Naast de ‘standaard’ bitterbal, vega-bitterbal en de nu al beroemde bier-en-kaas-bitterbal liggen er namelijk nog twee variaties in de schappen. Voor een herfstige twist kies je de bitterballen met bospaddenstoel- en hazelnootvulling. Voor de echte carnivoren onder ons heeft de supermarktketen ook Black Angus beef-bitterballen in het assortiment. Welke soort wil jij als eerste proberen?

Lees ook: Dit wil je hebben: Lidl verkoopt Baileys-roomijs

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Favorflav | Beeld: Pixabay