19 mei 2021

In deze producten zitten verkeerde ingrediënten

Soms gaat het wel eens mis met eten dat vanaf de producent naar de supermarkt gaat. Twee supermarkten kondigden gisteren aan enkele producten terug te roepen.

DEEN zoete aardappelcurry met linzen

Heb je onlangs zoete aardappelcurry met linzen gekocht bij supermarktketen DEEN? Dan is het slim om even de houdbaarheidsdatum te checken. In verschillende verpakkingen met de THT 21-05-2021 zit namelijk een ander product. In plaats van een zoete aardappelcurry, zit hier een Indiase bloemkoolcurry in. Hierin zitten pinda’s en cashewnoten. Dat kan dus dramatische gevolgen hebben als je hier allergisch voor bent. DEEN roept mensen dan ook op om het gerecht niet op te eten, maar terug te brengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Poiesz Boerenleverworst

Ook voor de boerenleverworst van Poiesz geldt een terugroepactie. Poiesz laat weten dat er door een productiefout mosterd in de worst terecht is gekomen. Het gaat om de Poiesz boerenleverworst in een verpakking van 200 gram met een houdbaarheidsdatum van 03-06-2021 en de EAN code 5413848658619. Ook in dit geval kun je de leverworst terugbrengen naar een Poiesz-filiaal. Het aankoopbedrag krijg je dan retour.

Lees ook: Opgelet: de Unox knakworstjes met kaas zijn terug van weggeweest

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Productwaarschuwing.nl 1, 2 | Beeld: Pixabay