24 maart 2021
Vivian

De ultieme guilty pleasure

Oh, wat kunnen wij genieten van een wit bolletje met knakworstjes op zijn tijd. Een flinke lading mosterd, curry of mayo eroverheen en onze dag kan niet meer stuk. Maar de Unox Kaas Knaks? Dat is toch wel de ultieme guilty pleasure. Want zeg nou zelf: beter dan knakworstjes met kaas erin gaat het toch niet worden? Gelukkig zijn de heerlijke kaasknaks weer terug van weggeweest. 

Eindelijk terug

Lange tijd troffen we ze niet aan in de schappen: de kaasknakworstjes van Unox. Bij elk supermarktbezoek wierpen we een hoopvolle blik op het knakworstenschap, maar tevergeefs. Tot nu! Op veler verzoek heeft Unox de Kaas Knaks eindelijk geherintroduceerd. Hiermee neem je niet alleen een hap van de klassieke knakworstjes, maar geniet je tegelijkertijd van een hap gesmolten kaas. Heerlijk!

Waar te koop?

Dat wordt rennen naar de supermarkt. De heerlijke knakworstjes met kaas kun je kopen bij Jumbo, Coop, Dirk, Deen, Dirk van de Broek, Vomar of Hoogvliet. En vergeet ook zeker niet genoeg bolletjes in te slaan, want wij garanderen je dat je deze kaasknakworstjes elke dag wil eten. Geniet ervan!

Lees ook: Houd jij van knakworsten? Dan moet je deze tosti even maken!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FavorFlav | Beeld: Unox