29 februari 2024
Sanne

De absolute topper onder huismerkcola

Drink jij graag cola zero en ga je daarbij altijd voor de A-merken? Hoewel die erg lekker zijn, is het de moeite waard om binnenkort eens Jumbo Cola Zero te proberen. Deze is niet alleen een stuk voordeliger, hij komt ook als best uit de test bij de Superior Taste Awards. 

Superior Taste Awards

Het regent prijzen voor Jumbo. De supermarktketen won al prijzen voor de Jumbo Wapener Extra Belegen Kaas en de Jumbo Filterkoffie Aroma bij de Superior Taste Awards. En nu valt ook de cola zero van hun huismerk in de prijzen! Jumbo Cola Zero krijgt maar liefst 2 sterren. Klinkt misschien weinig, maar het maximaal haalbare bij de Superior Taste Awards is 3 sterren. Een knappe prestatie, dus!

Cola voor een prikkie

Wat er zo goed is aan Jumbo Cola Zero? Allereerst de smaak, deze is niet chemisch. Bovendien is de prik lekker en zit er geen suiker is. En het allerbeste nieuws ia natuurlijk dat je deze cola voor een prikkie in huis haalt! Voor een fles van 1,5 liter betaal je slechts €0,99.

Allerbeste kwaliteit

Er worden talloze producten op de markt gebracht, maar de kwaliteit kan nogal verschillen. Daarom zijn de Superior Taste Awards in het leven geroepen. Alleen producten met de allerbeste kwaliteit maken hier kans op een goede beoordeling. De awards zijn een van de meest toonaangevende smaakprijzen van de wereld. Producten worden volledig blind geproefd, objectief en onafhankelijk van elkaar door een jury van meer dan 100 topchefs en sommeliers. Alleen producten die meer dan 70% scoren vallen in de prijzen. En daar is Jumbo Cola Zero dus één van!

Lees ook: Let op: Slagersselectie Salami van Picnic wordt teruggeroepen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Favorflav | Beeld: Adobe Stock