24 juni 2022
Sanne

Alle nacho liefhebbers, verzamelen!

Wat houden we toch van een gezellige borrel, mét natuurlijk een goed gevulde schaal borrelhapjes. Al zijn we nooit uitgekeken op de ouderwetse bitterbal, het is soms wel lekker om een keer iets anders te proberen. Kwekkeboom komt met twee nieuwe snackvariaties die perfect zijn voor de oven of airfryer. Deze airfryersnacks komen gegarandeerd bij ons op tafel te staan tijdens het volgende borrelfeestje!

Net als anders

Ook leuk, deze borrelhapjes zijn vegan, dus ook voor perfect voor die vegetarische of vegan vriend. Of voor jezelf natuurlijk, als je een iets gezondere manier van snacken wilt, want de Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget en de Net-als-Kip Nugget zijn net zo krokant en heerlijk van smaak als andere borrelhapjes.

Nacho-lovers

Voor alle nacho liefhebbers die van een speciale twist houden is er de Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget. Met een romige vulling van verse bloemkool en vegan cheddar kaas, een licht vleugje chilipeper en een krokante korst van verkruimelde nacho chips. Perfect als kaassnack bij de borrel. De Net-als-Kip Nuggets zijn super krokant, met een extra vleugje zwarte peper. Ze gaan perfect samen met al je favoriete dips of als vleesvervanger bij je frietje. Het water loopt je toch al in de mond?

Bewust snacken

Kwekkeboom kreeg een steeds grotere vraag van consumenten naar vegan oven- en airfryersnacks. U vraagt, wij draaien, dachten ze bij Kwekkeboom. “Vanuit de groeiende vraag vanuit vega(n)s, flexitariërs en bewuste snackers is deze innovatieve lijn ontwikkeld met de premium kwaliteit en volwassen smaken die je van Kwekkeboom Oven & Airfryer gewend bent.” Wij rennen alvast naar de supermarkt.Kwekkeboom Oven & Airfryer vegan snacks

De Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget en de NetalsKip Nugget liggen vanaf nu in het vriesvak bij Albert Heijn & Plus.

Lees ook: 4 lekkere en bijzondere snacks voor een online avondje uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Kwekkeboom | Beeld: Kwekkeboom