11 oktober 2018

Deze keukenartikelen van de Kruidvat zijn niet veilig

Drogisterijketen Kruidvat heeft een grote terugroepactie ingevoerd. Op de site waarschuwen ze klanten voor de koekenpannen van het merk Dietetix. Deze koekenpannen voldoen niet aan de veiligheidseisen. De metalen plaat aan de onderkant van de pan kan bij oververhitting mogelijk loslaten.

Kruidvat koekenpannen

De koekenpannenset, bestaande uit drie verschillende pannen zijn verkocht van 20 augustus tot en met 5 september 2018. Doordat ze niet voldoen aan de veiligheidseisen, kan het koken met deze pannen zeer gevaarlijk zijn. De pannen, zoals afgebeeld op de onderstaande afbeelding, zijn zwart van kleur en hebben een beige handvat.

Kruidvat terugroep

Retourneren

De drogisterijketen roept hun klanten op om de gekochte pannen van Dietetix niet meer te gebruiken. De keukenartikelen kunnen teruggebracht worden naar het dichtstbijzijnde filiaal. Een kassabon of de originele verpakking waarin de pannen zijn geleverd, zijn niet nodig bij het retourneren. Voor meer informatie betreft deze terugroepactie kunnen klanten contact opnemen met de servicelijn via het gratis telefoonnummer 0800 – 1211.

Lees ook: Voedingscentrum is bezorgd: ‘Kinderen te weinig tijd om te eten in continurooster’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Kruidvat | Beeld: Flickr, Franklin Heijnen