21 juli 2023
Fabiën

Musthave!

Ben jij toe aan nieuw servies maar wil je daarvoor niet te diep in de buidel tasten? Action to the rescue! De winkelketen verkoopt namelijk een prachtige mokken- en kommenset voor ‘n prikkie. En de set is ook nog eens een perfecte dupe van de HK Living mokken. Rennen!

Earthy mokken

De ‘earthy‘ mokken van HK Living zijn helemaal hét tegenwoordig. Menig uitzet bevat wel zo’n soort mok, wat wij zeker weten snappen. Echter, hangt er helaas een aardig prijskaartje aan de populaire mokken, waardoor de mokken niet in ieder budget past. Zo betaal je voor vier kleine mokken al snel zo’n €25 á €30.

Maar niet getreurd, Action verkoopt namelijk de dupes van de mokken van HK Living, mét bijpassende kommen. OMG! Enne, dat ook nog eens voor een prikkie.

HK Living dupe

Action is helemaal bij op het gebied van servies. Zo verkochten ze eerder al de super populaire ‘aarde’ bordensets, en komen ze nu dus met de perfecte dupes van de HK Living mokken.

Beeld: Action

Beeld: Action

Goed nieuws! Want Action verkoopt de mokken in een 18-delige (!) set. En dat voor maar €29,95. En nee, dit is niet too good to be true, het is écht waar. In de set zitten maar liefst 6 kleine mokken, 6 grote mokken en 6 kommen. Ook handig om te weten: de mokken en kommen zijn magnetron- én ovenbestendig. Dat wordt dus rennen naar de Action!

Lees ook: Met deze simpele truc wordt je blikje drinken binnen 2 minuten ijskoud

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Girl Scene , Grazia| Beeld: Adobe Stock