03 februari 2023
Sabine

Voor een perfecte date night, ook als je al jaren met je partner samen bent

De liefde gaat door de maag; er is een reden waarom we dat gezegde en masse aanhalen. Het ís gewoon zo. Om daar slim op in te haken lanceren chef Jan Coen van der Lip en ondernemer Hubert Evers een gelijknamig kookboek vol recepten en andere cruciale info als je een etentje hebt met een date.

Dating kookboek

Nederland is een kookboek rijker. En niet zomaar eentje; Liefde gaat door de maag is het allereerste Dating kookboek van Nederland. Een boek waar we de Amsterdamse Jan Coen en Hubert voor te danken hebben. Het idee kregen de twee toen ze hun liefdesleven bespraken. “Het kwam ter sprake op een zomerse avond toen we het over onze dates van de afgelopen tijd hadden”, deelt Hubert op hun website Cupid Chefs. “Ik wist dat Jan Coen altijd al een eigen project wilde opzetten naast zijn werk als kok en opeens zag ik deze 2 concepten helemaal samen komen. Liefde gaat ten slotte door de maag.” Zo gezegd, zo gedaan.

Het boek

Voor het kookboek staken Jan Coen en Hubert de handen uit de (koks)mouwen. Ze bedachten en kookten recepten die een prominent plekje in het boek kregen (in totaal 69 recepten), maar ze deelden ook handige do’s en don’ts voor een eerste date – al is het boek ook leuk voor mensen die al jaren samen zijn! Het boek behandelt alle fases van de liefde. Van de eerste date (+ bijbehorende recepten) tot de liefde van je leven (en alles ertussen in).

Het boek is nu verkrijgbaar op de website Cupid Chefs.

Lees ook: Romantisch zeg: mannen willen pas na 4 maanden relatie hun eten delen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Cupid Chefs