22 maart 2023
Sanne

Want liefde gaat door de maag

Ben jij vrijgezel, hou je van koken en eten én sta je ervoor open om de ware liefde te vinden op televisie? Dan is dit je kans! Talpa en SBS zijn namelijk op zoek naar kokende singles voor een nieuw datingprogramma waar ze aan werken. Dat blijkt uit een kandidatenoproep die online staat.

Blind date

Liefde gaat door de maag, en daarom zijn Talpa en SBS bezig met een nieuw datingprogramma waarin eten de hoofdrol speelt. “Ben je ook zo klaar met dat eeuwige anonieme swipen? In een nieuw datingprogramma voor SBS6 ga je op blind date en ontmoet je elkaar direct tijdens een romantisch diner”, schrijft Talpa in de advertentie.

Voor elkaar koken

“Misschien kun je wel indruk maken met je kookkunsten, want jij maakt het gerecht voor je date en de ander maakt het gerecht voor jou”, vertellen ze over het programma. Je gaat op date met vier verschillende singles. Tijdens de dates leren jullie elkaar beter kennen en wellicht verover jij het hart van je date met je kookkunsten – of andersom.

Ben je geen keukenprins(es) maar hou je wel van koken en eten? Geen zorgen. Je hoeft namelijk echt geen topchef te zijn om je aan te melden, benadrukken de makers.

Aanmelden

De singles bereiden hun gerechten in afzonderlijke keukens. “Je mag elkaar natuurlijk nog niet zien.” Heb je na de date een match? Dan maak je kans op een ‘leuke relatie’ en een ‘lekker geldbedrag’. Aan het programma mogen overigens geen singels boven de 75 jaar meedoen. Zie jij dit avontuur wel zitten? Je kunt je hier opgeven.

Lees ook: Robèrt van Beckhoven organiseert ‘paas tea’ op eerste paasdag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Talpa Network, RTL Boulevard | Beeld: Pexels