17 juni 2019

Met wie wil jij wel een Butterbeer koffietje drinken in dit koffiezaakje? 

Ben je gek op Harry Potter en lees je de boeken het liefst voor de tiende keer onder het genot van een bakkie pleur? Dan hebben wij hét adresje voor je gevonden waar jij terecht kunt. Dit koffiezaakje in Amerika bezorgt je bij binnenkomst meteen een magisch gevoel.

Je kunt er ook terecht voor een love potion-koffietje.

Steamy Hallows

Muggles met een grote liefde voor koffie kunnen nu terecht bij Steamy Hallows. Maar van ‘even een bakkie’ doen is helaas geen sprake, aangezien het koffiezaakje is gevestigd in New York. Toch mag dat de pret niet drukken en is een city trip naar New York voor velen iets wat bovenaan de wishlist staat.

Heksachtig

Het klinkt allemaal heel magisch, maar eigenaar Zack Neil vertelt dat het decor en de stijl van zijn zaak ‘low-key’ moest blijven en hij omschrijft Steamy Hallows aan Insider als een ‘heksachtige koffieshop’. Als je voor het zaakje staat zou je niet denken dat het er van binnen magisch uitziet, maar wie een stap in Steamy Hallows zet, zal toch wel een beetje het gevoel krijgen alsof hij of zij in Diagon Alley is.

Drankjes

Enkele koffie’s op het menu zijn Love Potion #9 3/4 en Butter Brew Latte. Het leuke van alles is dat je de koffie kunt krijgen met een dikke toet slagroom met roze of gouden glitters! Bekijk hieronder enkele kiekjes van Steamy Hallows.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sometime you need a little magic, and some coffee. #steamyhallows #nyc #kingston #magic #coffee #lattee #halloween

Een bericht gedeeld door Steamyhallows (@steamyhallows) op

Lees ook: Dit is de beste manier om koffie te bewaren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Simple Most | Beeld: Unsplash