25 februari 2019

Vanaf maart kunnen we genieten van verfrissend Kinder Bueno-ijs

Ben jij ook zo dol op Kinder chocolade? Vooral Kinder Bueno valt bij veel mensen in de smaak, maar ook de Kinder chocolaatjes zijn erg populair. En geef toe, wie stond er vroeger niet bij de kassa te jengelen om een Kinder Surprise? Niet per se om de chocola, maar wel om het speeltje dat erin zit. Voor de echte Kinder-fans hebben we goed nieuws: het merk komt nu met Kinder-ijs!

Welke van de vier wil jij proberen?

IJsjes

Het populaire chocolademerk Kinder komt met ijsjes op de markt die vanaf 11 maart in Nederland beschikbaar zijn. De ijsjes zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ferrero en Ola. De Kinder-ijsjes worden in Frankrijk en Duitsland al verkocht en zijn daar razend populair. Daarom komen de heerlijke ijsjes dit voorjaar ook naar Nederland!

Nostalgisch

Kinder noemt de ijsjes zelf nostalgisch: “Kinder staat als merk bij veel mensen symbool voor nostalgie; bijna iedereen in Nederland is opgegroeid met Kinder Surprise en Kinder reepjes, of geniet nog steeds af en toe van de Kinder Bueno reep. Nu kan eindelijk iedereen – jong en oud – ook genieten van hun favoriete Kinder producten als ijsje. Wie wil dat nou niet?” Dit meldt Maayke Brouwer, Brand Manager Ice Cream Innovations. Vanaf 11 maart kunnen we vier verschillende soorten Kinder-ijsjes uitproberen.

Kinder Bueno Ice Cream Cone

De Kinder Bueno Ice Cream Cone is afgebeeld op de foto van dit artikel. Deze ijsjes komen per zes stuks verpakt in de supermarkten te liggen. Ook kun je ze per stuk bij pretparken en tankstations kopen. Ze bestaan uit hazelnootijs met een kern van melkchocoladesaus, een hazelnoot-chocoladelaag en een knapperig hoorntje met een choco-tip.

Kinder Bueno Ice Cream Bar

Dit ijsje lijkt het meest op de klassieke Kinder Bueno, het heeft namelijk dezelfde vorm. Dit ijsje is gemaakt van romig hazelnootijs met een kern van chocolade, omhuld door chocola. Helaas kun je dit ijsje niet in de supermarkt kopen, maar wel op plekken als tankstations, pretparken, bioscopen en wellicht snackbars.

Kinder Ice Cream Stick

De Kinder Ice Cream Stick is een ijsje op een stokje, gemaakt van romig melkijs omhuld met melkchocolade. Dit ijsje is gebaseerd op de klassieke Kinder-chocolade. Dit ijsje kun je zowel in de supermarkt als op andere locaties kopen.

Kinder Ice Cream Sandwich

Dit ijsje is alleen in supermarkten te krijgen. Deze ice cream sandwich is gemaakt van twee koekjes van vijf granen met een vulling van melkijs.

Lees ook: Goddelijk: no bake Kinder Bueno cheesecake MET Kinder Chocolade!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: PR Bureau Glasnost | Beeld: Videostill