18 augustus 2021
Sabine

Tijdens de productie werd de saus voorzien van een verkeerd etiket

Onlangs nog bij de Jumbo gewinkeld en toen verschillende sauzen gekocht? Controleer dan snel of jij niet de volgende saus hebt ingeslagen. 

Allergie 

Jumbo roept per direct de Jumbo truffelmayo 100 gram terug. Tijdens de productie van de truffelmayo is het artikel voorzien van een verkeerd etiket. Hierdoor staat het ingrediënt mosterd niet vermeld op de verpakking. Mensen met een mosterdallergie kunnen de saus daarom niet eten.

Verkeerde ingrediënten

Het verkeerde etiket is per ongeluk op de onderkant van het bakje van de truffelmayo terechtgekomen. Hierdoor is het etiket van de Jumbo Aioli hierop bevestigd, waardoor de allergeen mosterd niet op de verpakking vermeld staat. Mensen zonder een allergie of gevoeligheid voor mosterd kunnen de truffelmayo gewoon eten.

Terugbrengen

Het gaat om de Jumbo Truffelmayo 100 gram met EAN: 8718452549962. De saus heeft een ten minste houdbaar datum van 28-9-2021. Gedupeerden kunnen de truffelmayo terugbrengen naar de winkel, ook als zij de bon niet meer hebben. Zij krijgen dan het aankoopbedrag terug.

truffelmayo

Lees ook: 5 romige alternatieven voor mayonaise

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Jumbo | Beeld: Jumbo, Pixabay – Alexas Fotos