11 augustus 2020

Jumbo brengt de vegaproducten niet alleen uit voor vegetariërs, maar ook voor mensen die smakelijk een dagje zonder vlees willen 

De tijd waarin vegetariërs alleen maar een droge vegaschijf in de winkel konden kopen, ligt al ver achter ons. Sterker nog: voor de vegetariërs, flexitariërs en vegans onder ons zijn betere tijden aangebroken. Jumbo komt namelijk met 42 nieuwe vega(n)producten.

Van Veggie Chef naar Lekker Veggie

De Jumbo had natuurlijk al haar eigen vegalijn Veggie Chef, maar daar gaan we binnenkort afscheid van nemen. Niet getreurd, want de troonopvolger is absoluut waardig. Jumbo komt met Lekker Veggie en dit nieuwe huismerk introduceert 42 nieuwe vegaproducten.

Nieuwe producten

Vanaf 7 september kunnen klanten van de Jumbo in de schappen van de supermarkt 42 nieuwe vegetarische producten vinden waarvan een deel ook vegan is. Hoewel, helemaal nieuw zijn ze niet allemaal. Producten die Jumbo oorspronkelijk al in haar assortiment had zijn nu verbeterd, denk hierbij aan de falafel en kruimig gehakt. Maar niet getreurd: er komen ook producten bij die eerder nog niet verkrijgbaar waren, zoals gyros, champignonburgers, stooflappen en verse gehaktballen.

Betere verpakkingen

Niet alleen de producten zelf zijn eens kritisch onder de loep genomen, ook de verpakkingen hebben een make-over gekregen. Alle nieuwe vega(n)-producten worden verpakt in 100 procent gerecyclede PET-flessen en het karton met productinfo eromheen is FSC-gecertificeerd.

Lees ook: Recept: pittige vega tofuballetjes die níet naar tofu smaken

Fan van dit recept? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Bedrock, Jumbo | Beeld: Unsplash