11 december 2020
Vivian

Perfect voor je volgende borrelavondje

Borrelavondjes met vrienden zijn een van de weinige lichtpuntjes in deze sombere, donkere coronatijd. Maar om nou met zijn allen van een en dezelfde borrelplank te eten? Hmm, dat is misschien niet zo’n slim idee. Gelukkig is daar nu de ‘jarcuterie’: charcuterie, maar dan in een potje. Zo heeft iedereen zijn eigen borrelplankje. Ideaal!

Coronaproof

In deze coronatijd kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. Dat betekent natuurlijk anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk thuiswerken en maximaal drie gasten uitnodigen. Een borrelavondje op zijn tijd moet dus wel kunnen, al dan niet met de nodige afstand. Het is dan ook niet zo’n goed idee om met zijn allen van hetzelfde borrelplankje te graaien. Nee, dat is niet echt coronaproof.

Jarcuterie

Maar een borrelavondje is natuurlijk geen borrelavondje zonder kaas, vlees, noten en fruit. Met de ‘jarcuterie’ hoef je dat gelukkig ook niet te missen. Je eigen persoonlijke potje vol met je favoriete vleeswaren, kazen, olijven, broodhapjes, noem het maar op. Beter wordt het niet. Je maakt ‘t makkelijk zelf én het ziet er enorm leuk uit. Zeker een ideetje voor je volgende borrelavond!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door G R A Z E h t x (@grazehtx)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grazing KC, LLC (@grazingkc)

Lees ook: Perfect voor de winter: de hot chocolate borrelplank

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Unsplash