23 september 2020

Deze accounts wil je volgen voor een goede dosis inspiratie

Wij kookfans brengen het liefst uren in onze keuken door. Dit is ons plekje. Het plekje waar we lekker nieuwe gerechten en baksels kunnen uitproberen. Komen we bij iemand anders thuis? Dan zijn we ook altijd het meest benieuwd naar de keuken. Op deze Instagramaccounts kun je ongegeneerd naar de mooiste keukens kijken. Wij zwijmelen even weg.

 

1. @jhinteriordesign

Jessica Helgerson verzorgt het interieur van de meest prachtige en rustgevende keukens. Haar stijl is modern, maar met een rustieke en nostalgische vibe.

2. @zoefeldmandesign

Fan van donkere tinten en accenten? Dan past Zoe Feldman beter bij jou. Op haar Instagram feed is te zien dat Feldman gek is van speelse, kleurrijke designs. Ze deinst niet terug voor groene keukenkastjes of een gek behangetje hier en daar. Haar motto? “Beige zou niemands favoriete kleur moeten zijn.”

3. @laurahodgesstudio

Als jij van lichte, open ruimtes houdt, dan is het Instagramaccount van Laura Hodges perfect voor jou. Haar stijl is het best te omschrijven als klassiek met een moderne twist. Daarnaast deelt ze geregeld indrukwekkende before & afters van de kamers die zij inricht.

4. @designedbyiman

De keukens die Iman Lalji inricht zijn stuk voor stuk luxe te noemen. Kookeilanden van marmer, gouden accenten en kunstwerken waar je ‘U’ tegen zegt. Daarnaast zijn haar designs vegan: de materialen die ze gebruikt zijn volledig veganistisch.

5. @beginninginthemiddle

Catherine en Bryan vormen het allerleukste interieurduo. Het getrouwde stel heeft een moderne stijl, maar gaat ook geregeld voor wat vintage accenten.

6. @laurensmythdesign

Lauren Smyth houdt van strakke lijnen en een modern en simplistisch interieur. Zij zorgt ervoor dat een kamer er warm en huiselijk uitzien.

7. @eneiawhiteinteriors

“Het creëren van ruimtes vol persoonlijkheid en charme”, is het motto van Eneia White. En dat is zeker terug te zien op haar Instagram. Van een slaapkamerwand vol sneakers tot een roze kamer, White kijkt altijd naar de wensen en persoonlijkheid van haar klanten. Die vertaalt ze naar een passend interieur. Wat al haar designs gemeen hebben, is dat ze luxe uitstralen.

8. @studiomacleod

Studio MacLeod wil ‘uitnodigende’ woningen creëren. Huizen waar je je thuis in voelt. Dat warme gevoel zie je direct terug op de Instagram feed van Studio MacLeod.

9. @mydarkhome_

Simpel is niet een woord dat je snel met het Instagramaccount van Eniko zult associëren. Deze feed staat vol met eclectische designs. Roze is een centraal thema in haar woning. Roze keuken, roze badkamertegels, roze muur, roze bank. We love it!

10. @lemonleafhomeinteriors

De interieurs van Kimberly zijn strak, maar toch gevuld met warmte en charme. Dat doet ze door neutrale ruimtes op te vullen met warme accenten. Denk bijvoorbeeld aan rotan lampen, houten snijplanken en de mooiste planten.

Lees ook: Vieze luchtjes in de koelkast zijn snel verleden tijd dankzij deze handige tip

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: The Spruce | Beeld: Unsplash