06 oktober 2020

De droom van elke chocoladeliefhebber

Toiletpapier dat naar chocoladesinaasappel ruikt, een bureau van chocolade en onbeperkt chocolade eten… In deze bijzondere hotelkamer vind je het allemaal. Het is dan ook een ware droom voor alle chocoladeliefhebbers. Je moet er alleen wel naar Frankrijk voor afreizen. 

Bucketlist

Helaas is het momenteel niet de ideale tijd om de wereld over te reizen. Toch is dit hotel zeker iets voor op je bucketlist, voor als het wél weer kan. Deze hotelkamer in Frankrijk is namelijk helemaal in chocoladesinaasappel-thema. De kamer hoort bij het Franse Club Med, gelegen in La Rosière. Het resort staat middenin een skigebied, dus perfect om te verblijven tijdens de wintersport.

Themakamer

In de speciale themakamer komt de droom van elke chocoladeliefhebber tot leven. De kamer staat helemaal in het teken van het chocoladesinaasappel-thema. Zo kunnen gasten heerlijk slapen onder speciale oranjeblauwe lakens. Natuurlijk valt er in zo’n chocoladekamer ook wat te proeven. Een kerstboom vol met chocoladesinaasappelen mag helemaal leeggegeten worden. Verder vinden gasten boven het bed een gepersonaliseerde box met nóg meer chocolade. En er is zelfs chocoladesinaasappel geurend toiletpapier. Het mag duidelijk zijn dat het thema tot in de kleinste details is doorgevoerd. Daarnaast is het ook nog eens fantastische plek om Instagramfoto’s te maken.

Lees ook Internet in de ban van witte chocolade Nutella

Wil je dit artikelbewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Club Med