06 maart 2024
Hanna Mellema

Wie ook op de gastenlijst stond? Rihanna!

Een droom die uitkomt voor Mercedes Roggen: de winnares van Heel Holland Bakt 2023 mocht samen met haar collega aanwezig zijn op het meest extravagante bruiloftsfeest van het jaar. De twee serveerden samen ruim 1000 gebakjes en 900 desserts aan gasten zoals Mark Zuckerberg en Ivanka Trump. Wat een ervaring!

Ambani Wedding

Mercedes en collega Frank mochten allerlei lekkernijen maken voor het pre-huwelijksfeest van Anant Ambani en zijn verloofde. Anant is de zoon van zakenman Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië (en de op negen na rijkste man ter wereld). Dit feest was dus ook niet zomaar een feest. De openingsact werd verzorgd door niemand minder dan Rihanna, en allerlei bekende gasten waren aanwezig.

Op Instagram deelt Mercedes de beelden van dit sprookjesachtige feest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mercedes Roggen (@mercedesroggen)

Onder de video vertelt de HHB-winnares over haar ervaringen. “About last weekend… Wat een ervaring. Hoe een wintersport veranderde in een trip naar India om daar de Ambani Pre Wedding bij te wonen.” Ze vervolgt: “Afgelopen dagen heb ik mijn ogen uitgekeken, uiteraard op dit event zelf, naar de mensen die er rond liepen, maar ook op hoe het er achter de schermen aan toe gaat.”

Ambani

Zoals Mercedes zelf ook zegt, is het nu weer ‘terug naar de realiteit’. Maar gelukkig valt daar ook genoeg leuks te beleven! Na het winnen van Heel Holland Bakt opende de voormalig thuisbakker namelijk haar eigen zaak: Bakkit. Hier serveren zij en haar zus de lekkerste producten, en bovendien kun je er workshops en masterclasses in bakken volgen.

En een masterclass volgen bij iemand die de catering heeft gedaan bij de Ambani Pre Wedding, dat willen we allemaal wel toch?

Lees ook: Surprise surprise: oude bekende duikt op in Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Hart van Nederland | Beeld: NL Beeld