17 mei 2024
Rowan Hattu

Maar dat is nog lang niet alles!

De HEMA staat natuurlijk met name bekend om de tompouce. Zo hebben ze met kerst de tompouce kerstbal, verkopen ze tompouce USB-sticks, hebben ze tompouce dekbedovertrekken en nog veel meer. Maarre, dat is nog niet alles. Want de winkelketen verkoopt nu ook tompouce eiwitrepen.

Eiwitrepen

Nu HEMA door heeft dat de tompouce hun statement piece is, verzinnen ze telkens gekkere dingen om de lekkernij aan het licht te brengen. Zo zijn ze nu dus met een heuse tompouce eiwitreep op de markt gekomen. Dit betekent dat ook sporters nu vaker naar de winkelketen worden gelokt, want ja: wie wil dit nou niet proberen?

Maar niet alleen verkopen ze de tompoucesmaak, want ook de stroopwafelsmaak is te vinden in een eiwitreep. Enne, deze repen zijn er niet zomaar gekomen. In samenwerking met XXL Nutrition verkoopt de HEMA namelijk nu deze repen. Beide zijn crunchy, zoet en chewy. Klinkt goed!

Eiwitpoeders

Maar ook dat is nog niet alles. Want naast eiwitrepen, verkoopt de HEMA in samenwerking met XXL Nutrition ook eiwitpoeders. En ja, óók in de smaken tompouce en stroopwafel.

Vanaf 20 mei ligt elke HEMA vol met dit nieuwe assortiment. En dat ook nog eens voor een leuk prijsje. Zo zijn de repen €2,50 per stuk en kosten de poeders €15 per pot. Dus waar wacht je nog op? Dat wordt binnenkort rennen naar de HEMA!

Lees ook: Aha! Zo maak jij je ijs meteen schepbaar vanuit de vriezer

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: Adobe Stock