02 juli 2020
Christel

Handig als je thuis een heerlijke hotdog op tafel wil zetten

HEMA weet ons keer op keer te verrassen met de heerlijkste lekkernijen. Van de verrukkelijke tompoucevlaaien tot aan de iconische rookworsten; HEMA weet wel wat lekker eten is. Ook de hotdogs met hotdogsaus zijn bij de winkelketen niet aan te slepen. HEMA introduceert daarom wat nieuws en komt met de hotdogsaus in een knijpfles op de proppen. Nu kun je die heerlijke hotdogs ook thuis maken!

Een heerlijk sausje

Een hotdog zonder saus is als een salade zonder dressing of een boterham waar geen beleg op zit: een stuk minder lekker. We zijn met name dol op de hotdogsaus van HEMA en werkten daarom een recept uit om de saus na te maken. Heb je geen zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan maakt HEMA je vast helemaal blij met het nieuws dat de hotdogsaus nu los te koop is in een heuse knijpfles.

https://www.instagram.com/p/CCGh8UtHwC3/

Helemaal HEMA

De hotdogkits van HEMA lagen al een tijdje in de schappen, maar zijn nu ook veranderd. Zo zijn de kits nu voorzien van een Beter Leven keurmerk én zijn er nu ook vegan hotdogkits op de markt. Er is dus voor ieder wat wils! Voor de producten hoef je niet diep in de buidel te tasten: ze zijn al aan te schaffen vanaf twee euro. Ga jij thuis binnenkort een lekkere hotdog maken?

Lees ook: Recept: antipasto pastasalade

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flavor Flav, HEMA | Beeld: Pexels