20 maart 2024
Sara Bergsma

Met dit product waan je je voor héél even in Italië

Als Italië jouw favoriete vakantiebestemming is, met name vanwege het waanzinnige eten, dan moet je zeker een kijkje nemen in de webshop van Action! Daar hebben ze nu een heel betaalbare steenoven in de aanbieding, waarmee je thuis de lekkerste pizza’s kunt fabriceren. 

Pizza-steenoven

Deze mega handige steenoven van Action is echt een game changer. Je kunt ‘m gebruiken op je barbecue of gasfornuis, en hij heeft een hittebestendige coating zodat je zonder zorgen de meest smakelijke pizza’s op tafel zet. Dankzij die pizzasteen krijg je die authentieke Italiaanse smaak die je wilt proeven, het beste van alles: het duurt helemaal niet lang! En als je geen zin hebt in pizza (we kunnen het ons bijna niet voorstellen), gooi er dan gewoon wat vis, vlees of groenten op.

Pizza steenoven 45 x 35 x 12 cm

Beeld: Action

Zo werkt het

De pizza-steenoven is heel makkelijk in gebruik. Eerst bereid je je barbecue voor en houd je de temperatuur goed in de gaten met de bijgeleverde thermometer. Zodra de oven op stoom is, schuif je je pizza er heel gemakkelijk in met de handige pizzaschep. Binnen een paar minuten ligt er een overheerlijke knapperige pizza op je bord. Buon appetito!

Heb je geen tijd om naar het dichtstbijzijnde Action-filiaal te gaan? Geen probleem, want dit pareltje is exclusief verkrijgbaar in de online webshop van de winkel. Voor nog geen €50 is ‘ie van jou en wordt je pizza-steenoven in 3 tot 5 dagen bij je thuisbezorgd. Zo heb je binnen no-time je eigen pizza-feestje thuis!

Lees ook: Zo bewaar je knoflook het best

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Action, Cosmopolitan | Beeld: Pexels