28 december 2023
Sara Bergsma

Voor deze schattige keukengadget betaal je slechts €29,95

Deze super leuke blender van de Action maakt niet alleen indruk door de kwaliteit, maar ook met diens charmante retrolook. Of je nu een liefhebber bent van vintage esthetiek of gewoon op zoek bent naar een functionele gadget voor in je keuken, deze blender belooft het allemaal.

Online bestellen

Heb jij als goede voornemen om fit en gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan is deze blender perfect voor jou! Met dit apparaat, dat er ook nog eens super cute uitziet, maak je met gemak de meest heerlijke, gezonde smoothies. Begin de dag bijvoorbeeld gezond door een smoothie of eiwitshake te maken met verschillende soorten fruit. Heb je zin in een alcoholische versnapering? Met deze blender maak je ook gemakkelijk crushed ice om je cocktail helemaal af te maken.

Naar een Action filiaal rennen om de blender in te slaan heeft helaas weinig zin. De winkelketen verkoopt dit handige item namelijk uitsluitend online. Dus neem vooral even een kijkje op de website en zorg dat je er één bemachtigt!

Blender met retrolook

De blender met retrolook is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en mintgroen. Het apparaat beschikt over twee snelheidsniveaus én een functie waarmee je ijs kunt vermalen. De beker heeft een royale capaciteit van anderhalf liter, er passen dus genoeg ingrediënten in om een lekkere smoothie bestaande uit meerdere porties te maken. De deksel van de blender is uitgerust met een handige vulopening, waardoor je eenvoudig ingrediënten toevoegt terwijl de blender draait, zonder spatten of morsen. Ideaal, toch?!

Lees ook: Zo maak je zelf deze prachtige ‘Snowglobe Cocktail’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock