02 november 2021

Hangry? Met deze app is er hulp

We kennen het gevoel ongetwijfeld allemaal: je hebt zó’n ontzettende trek dat je hele humeur erdoor wordt verpest. Maar we hebben goed nieuws! Snackmerk Graze komt namelijk met de ‘Hangry Scanner’. Doe de scan en binnen no-time komt redding langs met een gratis snack. We leggen het je uit.

Hangry

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je bent aan het werk of onderweg, en je maag begint zachtjes aan te rommelen. Je hebt echter geen snacks meegenomen en lunch en diner zijn nog uren bij je vandaan. Ondertussen kun je je eigen gedachten bijna niet meer horen over het geknor van je maag. Je hebt zo’n trek dat je er vooral heel chagrijnig van wordt. Je bent hangry: hungry én angry. Je hersenen reageren op je lege maag en die frustratie blijft maar opbouwen tot je maag minder leeg is. En zo zit je opeens met een donderwolkje boven je hoofd en de hongerchagrijn die duidelijk van je gezicht af te lezen is.

Gratis snack bezorgd

En hoe naar het ook is, er is hulp nabij! Snackmerk Graze heeft namelijk de handen ineengeslagen met bezorgdienst Gorillas. Graze is al jarenlang ontzettend populair in de VK en is dit jaar ook in ons land geïntroduceerd. Lekker, verantwoord, en vol natuurlijke ingrediënten: dat is Graze. En jij kunt dus een gratis snack van het merk ontvangen als je je zit te frustreren van de trek.

Hoe het werkt

Zoals we zeiden is de hongerchagrijn van je gezicht af te lezen – en dat is precies wat Graze en Gorillas ook gedacht moeten hebben. Daarom komen ze met de Hangry Scanner. Het is simpel: voel jij je hangry? Dan scan je je gezicht via je mobiel via deze link. Die leest vervolgens precies af hoe hard jij een snack nodig hebt. Is de nood nabij? Dan komt bezorgdienst Gorillas je gratis een snack langsbrengen. Zo ga je in no-time van hangry naar happy!

Let op: Gorillas is beschikbaar in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Deze actie loopt van 2 tot en met 7 november, zo lang de voorraad strekt.

Lees ook: Opgelet: HEMA waarschuwt voor verpakkingsfout voor dit product

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Graze | Beeld: Graze