01 juli 2022
Redactie Kookfans

Romig, zoet, én plantaardig!

Wij zeggen geen nee tegen een lekkere chocoladereep. En als deze dan ook nog eens volledig plantaardig is, dan is dat extra mooi meegenomen. We hebben nu dan ook een leuk nieuwtje om te delen: Hands Off My Chocolate introduceert namelijk een overheerlijke vegan melkchocoladereep.

Plantaardige melkchocolade

Als je regelmatig plantaardig eet, dan weet je dat niet alle vegan versies van ‘gewone’ producten een even groot succes zijn. Zo is het vinden van een lekker romige melkchocoladereep op plantaardige basis niet makkelijk. Of althans: dat wás niet makkelijk. Hands Off My Chocolate komt nu namelijk met de heerlijke Smooth No M!lk reep. Deze chocoladereep is op basis van rijstmelk en gemengd met een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné, waardoor hij net zo romig en vol van smaak is als een ‘normale’ melkchocoladereep.

Zacht en zoet

De chocolademakers zetten zich al lange tijd in om vegan chocolade lekker, betaalbaar, en breed beschikbaar te maken. Deze nieuwe reep past helemaal bij dat doel. “We vinden bij Hands Off dat je als chocolate lover net zo lekkere vegan chocolade moet kunnen eten als de lekkerste melkchocolade. Dat ook daadwerkelijk realiseren was echt wel een uitdaging. Het is moeilijk om vegan ‘melk’ chocolade te maken die net zo romig is als een echte melkchocoladereep. We zijn er maanden mee bezig geweest, hebben meerdere keren getest en zijn nu super trots op onze lekkere romige vegan Smooth No M!lk”, laat oprichter en eigenaar Kitty Smeeten weten.

hands off my chocolate

Smullen geblazen

Met deze No M!lk-reep is het assortiment van Hands Off uitgebreid met één van de populairste smaken van Nederland. Of je nu van puur, hazelnoot, of melk houdt: het kan dus allemaal hartstikke plantaardig. En de smaak? Die is dik in orde, kunnen we na een uitgebreide test op de redactie wel zeggen. De Smooth No M!lk-repen liggen sinds deze week in de schappen bij Albert Heijn. Andere supermarkten volgen in de loop van het jaar.

Lees ook: Makkelijk recept: hemelse gevulde chocoladekoekjes die iedereen kan maken

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Hands Off My Chocolate | Beeld: Hands Off My Chocolate