06 oktober 2021
Jaimy Boer

Dat klinkt goed!

We trekken massaal een sprintje naar Lidl! De supermarkt heeft namelijk heerlijke herfstproducten in het assortiment opgenomen. Van zoete aardappel-pompoengroentesticks tot bitterballen met oude kaas en bier. De producten waar wij vooral naar uitkijken, zijn de nieuwe vla-smaken. Want wat klinken ze verrukkelijk!

Luxe herfstvla

Voortaan wordt je toetje een groot feest. Lidl introduceert namelijk twee vla-smaken die perfect bij de herfst passen: gezouten karamelsmaak met stukjes pure chocolade en speculaassmaak met stukjes amandel. De luxe herfstvla heeft ook een luxe uitstraling gekregen en is volgens Lidl ‘heerlijke vla voor een feestelijke afsluiting’. Dat klinkt goed!

Verkrijgbaar in de winkel

De luxe smaken zijn nu verkrijgbaar in de winkel en kosten 1,39 euro per pak. Wij kunnen niet wachten om deze zoete lekkernij te proberen. Ook lijkt het ons een goed ingrediënt om mee te experimenteren in de keuken. Voeg bijvoorbeeld havermout en vers fruit toe voor een smakelijk ontbijt. Of doe het in een hoog glas en maak een dessert met verschillende laagjes. Jum!

Van ijs tot cheesecake

Dit zijn overigens niet de enige herfsttoetjes waarmee de Lidl ons blij maakt. Ook het ijsassortiment is flink uitgebreid. Zo vind je er nu ook Baileys-ijs en luxe mini ijsdessert in de varianten perzik-vanille, macadamia-vanille, banaan-karamel en mokka-hazelnoot. Ook verkoopt de supermarkt verschillende smaken cheesecake, mini dessertglazen in verschillende smaken en crème brùlée. Wij kunnen niet wachten om hier onze lepel in te zetten!

Ook lekker: Recept: herfstsalade met pompoen, roodlof, appel en geitenkaas

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Lidl, Unsplash, Taylor Kiser