17 april 2024
Rowan Hattu

En nee, dit is geen verlate 1 april-grap!

Hoewel Barbie natuurlijk alweer een tijd geleden een hype was, heeft Heinz de trend weer teruggebracht! Zo hebben ze in samenwerking met Barbie een gloednieuwe saus op de markt gebracht: de Barbie Cue Saus, een roze barbecue saus-mayo.

Heinz UK

Helaas zullen we er in Nederland nog even op moeten wachten, maar Heinz UK heeft de allereerste roze Barbie Cue Saus op de markt gebracht. De saus heeft een roze kleur, en is nét zo lekker als de barbecuesaus die we altijd gewend zijn van het merk. Gemaakt van roze veganistische mayonaise, gemengd met barbecue-aroma en een rode bietenextract, kan je deze saus echt niet laten staan. Heinz heeft de saus dan ook bekroond als ‘de perfecte roze combinatie voor hamburgers’. Klinkt goed!

@heinzuk We wouldn’t joke about something so perfect ? Head to HeinzToHome.co.uk or tap the link in our bio to get yours before it’s gone? #barbie #barbiecue #pinksauce #heinz #barbiegirl ? original sound – Kardashian clips ?

Reacties

Fans geloofden in eerste instantie hun oren en ogen niet toen ze de aankondiging op social media zagen. Zo reageerde er iemand: “Geen groot fan van barbecuesaus, maar ik wil het hebben omdat het roze is.” Iemand anders schrijft: “Ik hou hierdoor van Heinz.”

Ook vragen verschillende mensen in welke landen de nieuwe saus al verkrijgbaar is. En helaas moeten we onze lezers teleurstellen: alleen in de UK en Spanje is de saus te koop. Toch zal het vast niet heel lang duren voordat we de saus ook bij ons in de supermarkten gaan zien. Wordt vervolgd, dus!

Lees ook: Recept: kip bruschetta

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: TikTok, The Edge | Beeld: TikTok, Adobe Stock