10 juni 2024
Hanna Mellema

Perfect voor bij het EK!

Het is de grootste nachtmerrie van voetbalfanaten: loop je tijdens de wedstrijd even naar de keuken voor een nieuw biertje, hoor je ineens luid gejuich vanuit de woonkamer. Doelpunt gemist! Gelukkig komt Heineken nu met dé perfecte oplossing op dit probleem.

Voetbal

Ieder EK of WK worden weer de meest ludieke acties opgezet. Van spaaracties tot oranjeshirts en andere gekke gadgets (ken je de vuvuzela nog?), wij kunnen er altijd geen genoeg van krijgen. Stiekem kijken wij al tijden uit naar de oranjekoorts die heel Nederland op stelten zet. Enne, ook dit keer is er weer een geniale actie bedacht die niet alleen leuk is, maar ook nog eens hartstikke praktisch!

Stoelbox

Een doelpunt missen is voor goed verleden tijd, want Heineken presenteert samen met Albert Heijn de Heineken Stoelbox. Een stoel en koelbox in één! Zo heb je altijd een heerlijk koud biertje of nul punt nulletje bij de hand, en kun je een rondje uitdelen zonder daarvoor op te hoeven staan. Ideaal, toch?

Kun je je hier nou nog niet echt een voorstelling bij maken, dan laat onderstaande video je zien hoe de Stoelbox in elkaar zit:

Albert Heijn

Mocht jij deze geweldige stoel direct willen bemachtigen, dan zul je wel een beetje geluk moeten hebben. Je kunt de Stoelbox namelijk niet zomaar bestellen, hij is alleen te winnen via een speciale actie. Wat je daarvoor precies moet doen? Koop een multi-pack (incl. krat) Heineken bij de Albert Heijn, en lever je bon in bij de winkel. Mocht je je bier online hebben gekocht óf het inleveren vergeten zijn, dan kun je je altijd via de website aanmelden voor de winactie.

De actie start op 9 juni 2024 en eindigt op 30 juni 2024.

Lees ook: Zó maak je het perfecte roerei volgens Gordon Ramsay

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Heineken | Beeld: Videostill YouTube