Goed nieuws: de Mini Apple Pies zijn terug bij McDonald’s

18 november 2022
Redactie Kookfans

Op naar de McDrive!

Wij vinden alles bij de McDonald’s heerlijk, maar de Mini Apple Pies waren toch wel echt onze favoriet. Gelukkig heeft de fastfoodketen deze ultieme herfstsnack weer op de menukaart gezet! 

Mini Apple Pies

“De Mini Apple Pies zijn tijdelijk terug!” kondigt de fastfoodketen enthousiast aan op hun website. “Deze warme snack met appel en kaneel past perfect bij de koude wintermaanden als tussendoortje of als dessert.” Daar zijn wij het helemaal mee eens. De kleine appeltaartjes zijn per vier verkrijgbaar. Op naar de McDrive!

Calorieën

We zijn dol op de Mini Apple Pies van McDonald’s. Maarre, echt gezond zijn ze natuurlijk niet. Vier kleine appeltaartjes bevatten namelijk 322 Kcal. Maar ach, een beetje cheaten op z’n tijd moet kunnen, toch?

Gezondste opties

Heb je zin om naar de McDonald’s te gaan, maar wil je niet te veel calorieën naar binnen werken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Caesar Salade zonder saus (181 calorieën), Franse frietjes klein, zonder saus (231 calorieën) of een McWrap mét saus (246 calorieën). Nog steeds niet écht gezond natuurlijk, maar daarvoor moet je ook niet naar het restaurant met de gouden bogen. Happy snacking! 

Lees ook: Dít is waarom je beter twee hamburgers in plaats van ééntje kunt bestellen bij McDonalds!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: McDonald’s, Grazia | Beeld: Unsplash, Brett Jordan