05 februari 2019

De kinderen blijken ook nog eens ware keukenroyalties te zijn

We spreken nog weleens van keukenprinsen en keukenprinsessen als iemand goed is in de keuken, maar het blijkt dat prins George en prinses Charlotte deze titel ook verdienen. Volgens moeder Kate Middleton staan de twee graag in de keuken en ze vinden het heerlijk om dan pizza te maken.

De oudste kinderen van Kate Middleton en prins William vinden het fantastisch om pizza te maken.

Pizza maken

Als je het op veilig wilt spelen en iets wilt klaarmaken wat de meeste mensen wel lusten, dan kom je al snel uit op pizza. Je kunt eindeloos variëren met het Italiaanse deeggerecht. Geen wonder dat de kinderen van prins William en Kate Middleton hier ook gek op zijn. Het opeten is geen straf, maar blijkbaar vinden de kinderen het nóg leuker om de pizza zelf te maken.

Vieze handen

Tijdens een bezoekje van Kate Middleton aan het St. Luke’s Community Centre in Londen vorig jaar, verklapte Kate dat haar kinderen met regelmaat graag in de keuken staan. “Ik maak weleens pizzadeeg met Charlotte en George”, vertelde Kate destijds. “Ze vinden het fantastisch, want ze mogen hun handen dan vies maken.”

Wij snappen wel dat de kinderen het heerlijk vinden om met hun handjes in deeg te kneden. Mocht je nu zelf ook zin hebben om de handen uit de mouwen te steken? Maak dan eens deze pizzabodem met maar twee ingrediënten.

Lees ook: Volgens Kate Middleton is prins William een ware ‘nachtmerrie’ als hij pizza eet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Hello Magazine | Beeld: Videostills