20 december 2018
Sabine

Charmant pizza eten is ook lastig

Ze mogen dan wel altijd tiptop voor de dag komen en deelnemen aan allerlei belangrijke aangelegenheden, maar de royals zijn ook gewoon mens. Dat blijkt maar weer uit een recente onthulling van Kate Middleton. Volgens de hertogin is haar man William namelijk een totale ‘nachtmerrie’ wanneer hij pizza eet.

Prins William schijnt enorm te knoeien als hij een puntje pizza naar binnen werkt.

Knoeien

Er zijn heel wat eetregels waar de royals zich aan moeten houden wanneer het op eten aankomt. Knoflook is uit den boze en schaaldieren mogen niet gegeten worden. Maar wanneer Kate Middleton en prins William thuis zijn, wordt er echt wel een keer een pizzaatje naar binnen gewerkt. Alleen erg netjes gebeurt dat niet. Wanneer het paar pizza eet, schijnt William de pizza over de hele bank te kunnen knoeien.

Nachtmerrie

Kate en William waren onlangs aanwezig bij de opening van het Oasis recreation center, een plek waar jonge Britse soldaten terecht kunnen om te relaxen. Het recreatiecentrum heeft naar verluidt gele banken en daarom gaf William de jonge heren het advies om ‘de pizza niet op de bank te eten’. Volgens People Magazine kon Kate het toen niet laten om een kleine sneer uit te delen aan haar wederhelft: “Jij bent daar altijd een nachtmerrie mee”, aldus Kate over het pizza-eetgedrag van haar man.

Lees ook: Recept: deze avocado-chilidip maakt Meghan Markle graag voor Harry

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: So Yummy | Beeld: Videostill