13 november 2019

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Filet Americain Sweet Onion

Supermarktketen Dirk haalt per direct de Pure Ambacht Filet Americain Sweet Onion uit de schappen. Het betreft producten met een houdbaarheidsdatum van 13-11-2019. Na een veiligheidscontrole bleek de Filet Americain besmet te zijn, waardoor klanten na het eten ervan ziek kunnen worden. Heb je onlangs deze Filet Americain gekocht met houdbaarheidsdatum 13-11-2019? Breng hem dat onmiddellijk terug naar de winkel.

Klanten kunnen ziek worden na het eten van het product.

Listeria bacterie

Dirk roept per direct zijn Pure Ambacht Filet American Sweet Onion terug. Na een controle bleek dit product besmet te zijn met de Listeria bacterie. Hierdoor kunnen klanten na het eten ervan ziek worden. Het betreft de Filet Americain met EAN-code 2373409 en een houdbaarheidsdatum van 13-11-2019. Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren en terug te brengen naar een Dirk-filiaal. Het eten van een product met de Listeria bacterie kan milde griepachtige verschijnselen tot gevolg hebben, binnen 1 tot 90 dagen. Bij zwangere vrouwen, jonge kinderen en mensen met een lage weerstand kan de bacterie leiden tot een gevaarlijke infectie.

Geld terug

Klanten die de Filet Americain gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar een filiaal van Dirk. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice, via 088-3135555 of via Dirk.nl

Lees ook: Vanaf vandaag verkrijgbaar: McDonald’s komt met luxe truffelburger

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Dirk