25 maart 2022

Wij vertellen je er alles over

Wanneer wij aan een droombaan denken, hoort het woord ‘eten’ daar vaak bij. Ook willen we niet hoeven werken om het werken, maar omdat we de baan zo leuk vinden en het werk ons energie geeft. We hebben nu een baan gevonden waarbij al die dingen met elkaar gecombineerd worden. De absolute droombaan!

Betaald krijgen om te genieten van pizza

Zeg ‘pizza’ en je hebt ons hart gestolen. Als we er niet meteen tonnetje rond van zouden worden, zouden we gerust elke dag een pizza naar binnen kunnen schuiven. Toch houden we ons doorgaans in. Maar wat nou als je er ook nog eens voor betaald zou krijgen om af en toe pizza te eten? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar er is echt een bedrijf dat dat aanbiedt. En iedereen kan zich ervoor aanmelden!

Draagbare pizzaovens

Het bedrijf Ooni is gespecialiseerd in het maken van draagbare pizzaovens. Het is in 2012 opgericht door Kristian Tapaninaho en Darina Garland. Hun doel is om ervoor te zorgen dat mensen met behulp van zo’n draagbare pizzaoven zelf heerlijke pizza’s kunnen maken in hun achtertuin. Nu komt het: om hun merk verder te promoten, zijn ze op zoek naar Ooni Affiliates. Je mag zelf recepten bedenken en die vervolgens uitproberen met ovens van Ooni. Het resultaat deel je op Instagram, zodat je je volgers enthousiast maakt voor het merk. En daar krijg je dus voor betaald!

Filmpje insturen

Wat je moet doen om Ooni Affiliate te worden? Een filmpje van een minuut maken waarin je over je pizzapassie vertelt. Hoewel Ooni in Amerika gestationeerd is, kunnen mensen van over de hele wereld zich voor de baan aanmelden. Word je uitgekozen en maak je content die Ooni goed bevalt, dan kun je zelfs Ooni Affiliate of the Month worden en extra promotie voor je eigen Instagram krijgen. Win-win dus! Wat het schuift? Je kunt met deze baan tot wel 800 euro per dag (!) verdienen. Solliciteren kan op www.ooni.com. Wij gaan zeker een kijkje nemen!

Lees ook: Wil je proeven: Dr. Oetker komt met pizza-bitterballen

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Girlscene, Ooni | Beeld: Unsplash, Ivan Torres