18 juni 2019

Ook deelt de zanger de bijbehorende Edchup-commercial op zijn Instagram 

Fans van zanger Ed Sheeran hebben ‘m misschien al voorbij zien komen: Edchup. Dat is dus ketchup, maar dan van Ed. En oké, hij is ook van Heinz. De zanger en het sausmerk sloegen de handen ineen en kwamen met Edchup op de proppen. In de nieuwe Heinz-commercial zien we hoe Ed ‘zijn nieuwe saus’ promoot.

Ketchup van Ed.

Liefde voor ketchup

Je hebt mensen die ketchup lekker vinden en je hebt mensen die van ketchup houden. Ed Sheeran valt zonder twijfel in die laatste categorie. Hij heeft zelfs een tatoeage van een fles ketchup op zijn arm. Maar blijkbaar was dit nog niet genoeg toewijding. Ed wilde een eigen fles. Met eigen naam: Edchup. De zanger besloot de stoute schoenen aan te trekken en stuurde Heinz een berichtje.

Berichtje

“Yo Heinz, ik heb een idee voor een televisiereclame als jullie er een willen doen. Zo niet, dan ben ik niet beledigd. Ik kan nooit boos op jullie zijn”, luidde het bericht van Ed aan Heinz. De zanger vroeg aan ‘de mensen van Heinz’ of ze contact met hem op wilden nemen als ze geïnteresseerd waren. Het balletje begon te rollen en opeens was het idee Edchup geboren. En gerealiseerd. De zanger en Heinz sloegen de handen ineen en filmden onderstaande clip. In de clip vertelt Ed hoe hij op het idee kwam om Heinz te benaderen voor de commercial. 

De ketchup van Ed

De Edchup is eigenlijk niets anders dan gewone ketchup, maar dan met een tof label. Op de speciaal opgezette website HeinzEdchup kun je een fles bestellen voor 5 dollar. Hier komen nog wel verzendkosten bij.

Lees ook: Welke saus is gezonder: mayonaise of ketchup? Wat denk jij?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish, Instagram Ed Sheeran | Beeld: Videostill Heinz