31 maart 2022
Sanne

En dit is de opmerkelijke reactie van HelloFresh

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn ontzettend populair. En dat is niet zo gek, want het is ontzettend handig. Je kunt allerlei recepten proberen en krijgt daarvoor precies de benodigde ingrediënten aangeleverd. De Belgische Nele Saey vond echter wel een heel bijzonder uh, ingrediënt in haar box: een muis. 

Muis in pakket

Een aantal weken geleden kreeg Nele de schrik van haar leven, toen ze een nieuw HelloFresh-pakket opende en een muis aantrof. “Ik hoorde iets bewegen in de doos, toen er opeens een levende muis uitsprong”, vertelt ze aan RTL Nieuws. Het knaagdier had zich inmiddels al een weg door haar verse producten gevreten en ging er snel vandoor. De Belgische kon nog snel een aantal foto’s maken met haar telefoon als bewijs – en daarmee besloot ze contact op te nemen met de leverancier.

Bijzondere reactie

Helaas kon ze weinig medeleven verwachten vanuit HelloFresh. “Oei, dat is jammer, probeer toch nog iets te recupereren om op te eten”, klonk de bijzondere reactie. Daarna deden ze de boel af met de mededeling dat Nele snel iets zou horen, maar dat bleef uit. “Diverse mail en telefoontjes volgden. Telkens vanuit iemand ander zonder enige info”, deelt Saey op Facebook.

Uiteindelijk kreeg Nele een mail met de resultaten van het ‘onderzoek’. Het bedrijf concludeerde dat ze meer muizenvallen moeten zetten. Met als afsluiter: ‘Excuses voor het ongemak’. “Serieus???” vraagt de vrouw zich af. “trage en gebrekkige communicatie, zelfs geen terugbetaling van m’n box… Triest.”

Toch nog excuses

De Belgische heeft haar abonnement bij HelloFresh opgezegd, zo laat ze weten aan RTL Nieuws. En inmiddels heeft Nele toch nog excuses gekregen van het bedrijf, ook is het bedrag teruggestort. “Maar dat het pas lukte na drie weken zeuren en een post op Facebook, vind ik heel jammer. De manier waarop ze dit aanpakken is echt niet goed”, stelt de vrouw.

Lees ook: Durf jij het aan? Albert Heijn komt met paaseitjes roulette

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Metro, Facebook Nele Saey, RTL Nieuws | Beeld: iStock