03 april 2019

Je krijgt ook nog eens een leuk salaris

Een leuk loon, lekker eten en mooie reizen maken, het zijn een paar dingen waar we graag over fantaseren. Fantasie kan echter realiteit worden. Het bedrijf Vibrant Vegan zoekt namelijk een Director of Taste die de wereld over wil vliegen om gerechten te proeven.

Wie lijkt dit wel wat?

Droombaan

De naam van het bedrijf zegt het eigenlijk al. Het veganistische Britse bedrijf zoekt iemand die een goede smaak heeft en naar verschillende landen wil vliegen om daar nieuwe veganistische ingrediënten en recepten te vinden. Volgens de vacature zul je in vier maanden tijd naar landen als India, China, Turkije, Mexico, Japen en Chili afreizen. Alle onkosten (reis, accommodatie en eten) worden vergoed. Daarnaast krijg je ook nog eens een salaris van £50.000, dat omgerekend zo’n 58.5800 euro is. Zit er dan een addertje onder het gras? Nee! Wel moet je aan een paar eisen voldoen.

Eisen

Er wordt van je verwacht dat je 35 uur per week werkt en dat je flexibel bent. Bovendien moet je bereid zijn om een langere tijd van huis te zijn. Daarnaast moet je op z’n minst drie jaar ervaring hebben in de voedselindustrie of als kok. Wie dol is op dierlijke producten en vreest meteen vegan te moeten worden om kans te maken op de baan, kan opgelucht adem halen. Het is geen vereiste dat je vegan eet, maar je moet je tijdens je werk wel focussen op plantaardig eten.

Lijkt dit je wel wat? Hier kun je solliciteren.

Lees ook: Lidl komt met dit bijzondere product voor op de boterham

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Unsplash