01 april 2019

Net op tijd voor Pasen!

Het is bijna zover en dan is het Pasen! Dit jaar valt Pasen op 21 en 22 april. Elk jaar doen supermarkten en winkels weer hun best om de mooiste en leukste paasproducten op de markt te brengen. Lidl bleef dit jaar zeker niet achter en komt met paaseitjes voor op brood.

Hier worden we blij van!

Paasproducten

Pasen nadert met rasse schreden en dat betekent dat vrolijk gekleurde paasspullen weer in de etalages van verschillende winkels pronken. Daarnaast schieten de diverse smaken paaseitjes ook weer als paddenstoelen uit de grond, denk aan de smaken Gin-tonic, stroopwafel en praliné-karamel van hema. Lidl doet er nog een schepje bovenop en komt met paaseitjes voor op boterham!

Hagelmix

Lidl komt met een spiksplinternieuwe hagelmix op de proppen. Met deze hagelmix is de paastafel helemaal af. De budgetsupermarkt introduceert niet één, maar twee verschillende smaken. Zo is er een hagelmix samengesteld van crispy chocolade paaseitjes in verschillende kleuren en is er een hagelmix die bestaat uit paaseitjes met witte chocolade en gekleurde glitters.

En nee, het is geen 1 april-grap! De paaseitjes liggen al in de winkel.

Lees ook: Recept: cheesecake met advocaat

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Folder Lidl, Flickr Rob Kievit