23 januari 2023
Jaimy Boer

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis, en daar zijn we hartstikke blij mee. Niet alleen om de bijzondere baksels, maar ook om de grappige tweets van de kijkers thuis. We zetten de leukste tweets op een rij! 

Aflevering 6

De zesde aflevering van Heel Holland Bakt stond in het teken van Chinees Nieuwjaar, en daar trokken de kandidaten alles voor uit de kast. Ze begonnen de kwartfinale-finale met het maken van een chiffon cake. De technische opdracht bestond uit het maken van loempia’s. Want zeg je Chinees frituren, dan zeg je loempia’s, aldus Janny. Tot slot het spektakelstuk, waarbij de bakkers aan de slag gingen met een taart mét een draak. Want draken staan voor geluk en voorspoed en dat hoort bij het nieuwe jaar.

Ook in deze uitzending moest er weer een kandidaat zijn schort inleveren en werd er weer een speldje uitgedeeld aan de Meesterbakker van de week.

Meekijken met Twitter

En natuurlijk geldt dat we tegenwoordig allemaal makkelijk onze mening kunnen geven over van alles en nog wat. Zo viel er dit weekend onder de Twitter-hashtag #HHB weer flink wat te lachen. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

We prikken er recht doorheen!

Het moment waar we allemaal op wachten, maar (helaas) nooit gebeurt.

Werd jij ook geïnspireerd door de technische opdracht?

De woordgrappen werden weer in de tent gestrooid!

En tot slot: Ben moest helaas de tent verlaten.

Lees ook: Dit zijn de leukste tweets over Heel Holland Bakt aflevering 5

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Brunopress