11 januari 2023
Redactie Kookfans

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis, en daar zijn we hartstikke blij mee. Niet alleen om de bijzondere baksels, maar ook om de grappige tweets van de kijkers thuis. We zetten de leukste tweets op een rij! 

Aflevering 4

De vierder aflevering van Heel Holland Bakt stond in het teken van karamel, en dat werd een kliederige bedoeling. Zo begonnen ze de dag met een tarte tartin, wat volgens Robèrt geen moeilijke opdracht is. Toch was het voor veel kandidaten een uitdaging. De technische opdracht bestond uit 50 boterbabbelaars en eindigde voor sommige kandidaten in een kleverig resultaat. Tot slot het spektakelstuk, wat de bekende croquembouche (oftewel krokante soezentaart) was.

Ook in deze uitzending moest er weer een kandidaat zijn schort inleveren en werd er weer een speldje uitgedeeld aan de Meesterbakker van de week.

Meekijken met Twitter

En natuurlijk geldt dat we tegenwoordig allemaal makkelijk onze mening kunnen geven over van alles en nog wat. Zo viel er dit weekend onder de Twitter-hashtag #HHB weer flink wat te lachen. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

Danny heeft het door!

De croquembouche had bij sommige kandidaten veel weg van een andere (gefrituurde) snack…

Erna en André: een nieuw duo is geboren.

Het vertrek van Erna maakte de tongen flink los.

De bloemen van de man van Erna konden natuurlijk niet onbesproken blijven.

Lees ook: Recept: zo maak je de appelkoeken uit Heel Holland Bakt

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Brunopress