02 september 2022

We worden er helemaal hebberig van

Hoewel we nog volop in de zomer zitten, zijn veel winkels al bezig met kerstcollecties. Zo ook de winkel Alles in Wonderland, waar je ieder jaar diverse leuke kerstproducten kunt scoren. Dit jaar hebben ze zelfs wel heel bijzonder kerstornamenten: je kunt er onder ander een kaassoufflé voor in de boom halen.

Een bijzondere collectie

Alles in Wonderland is een winkel in Rotterdam die ook een webshop heeft. Je kunt er van alles scoren, van gadgets tot woonaccessoires en van verlichting tot tassen. Ook hun assortiment kerstornamenten is ieder jaar behoorlijk groot. Dit jaar hebben ze extra uitgepakt met wel heel bijzondere exemplaren: je kunt er namelijk ornamenten in de vorm van een frikandel, kaassoufflé, kroket en bitterbal scoren. Hoe leuk! Op Instagram tonen ze vol trots de nieuwe collectie:

Veel om uit te kiezen

Die ornamenten gaan sowieso de winkelmand in, maar het blijft niet bij deze leuke exemplaren. Een blik op de rest van hun Instagram-pagina laat zien dat ze ook kerstornamenten in de vorm van allerlei Disneyfiguren, dieren en etenswaren verkopen. Hoewel het natuurlijk nog lang geen Kerst is, komen wij hierdoor al wel helemaal in de kerststemming. Welke ornamenten zet jij op je verlanglijst?

Lees ook: Met dit trucje is de vaat in je vaatwasser veel sneller droog

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram Alles in Wonderland | Beeld: Unsplash (Sincerely Media), Instagram Alles in Wonderland