12 oktober 2023
Fabiën

Ze zijn enorm populair en wij snappen wel waarom!

Naast het feit dat TikTok ons een hoop schermtijd bezorgt, voorziet het platform ons ook van inspiratie en tips. Zo gaan er regelmatig leuke hebbedingetjes rond op de app. Deze week spotten wij een heel leuk item voor in jouw keukenkastjes, namelijk een mega leuke glazenset van IKEA.

TikTok

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op leuke items voor in huis aankomt. Zo gaat er nu een hele leuke glazenset van IKEA viraal op TikTok en wij zijn obsessed. IKEA komt iedere maand wel weer met een nieuwe parel voor je interieur en dat is deze maand niet anders. TikTok was er weer als de malle bij en wist deze glazenset te spotten.

Populaire glazenset

TikTokker IKEAKungensKurva maakte een video van de glazenset in de winkel en die ging compleet viraal. De glazenset is onderdeel van de Anledning collectie bij IKEA. De set bevat een wijnglas en een waterglas en is dus perfect om je gedekte tafel iets op te vrolijken. De glazen zijn een soort van geribbeld en hebben een gouden handvat. Ook enorm leuk voor de feestdagen dus! Daarnaast is de prijs ook nog eens goed te doen, want de waterglazen kosten ongeveer €3,36 per glas en de wijnglazen €4,22 per glas. Oeh!

@ikeakungenskurva Don’t walk, RUN to IKEA! Och shoppa denna NYHET! Så vackra glas som skimmrar i ljusbrunt! ?? vi är obsessed! #dontwalkrun #ikeafinds #iminloveimobsessed ? Im In Love Im Obsessed Rihanna x Casa Di Remix – CasaDi

Dat wordt rennen naar de IKEA, want voor je het weet zijn deze populaire glazen weer uitverkocht.

Lees ook: Handig: zo haal je kalkaanslag van je glazen af

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock