Zet ‘t in je agenda: op deze datum begint Heel Holland Bakt weer

22 september 2020

We hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten

Dat de herfst in aantocht is, is wel te zien aan de weersvoorspelling van de komende week. Temperaturen onder de twintig graden met de nodige regenbuien. Het perfecte weer om lekker op de bank te kruipen met een kleedje en een theetje, als je het ons vraagt. Wat je moet kijken? De nieuwe afleveringen van Heel Holland Bakt. Dit is alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen.

Kids

Dit jaar nemen de kinderen de keuken over. Na zeven seizoenen waarin volwassenen hun skills hebben laten zien, is het nu de beurt aan de jongere keukenprinsjes en -prinsesjes. Samen met hun vader, moeder of een andere volwassene waarmee ze in één huis wonen, gaan ze de strijd aan tegen andere ouder-kindduo’s. Dat belooft veel goeds!

Vertrouwde gezichten

Hoewel de opzet van de bakwedstrijd dit seizoen anders is, bestaat de jury gelukkig nog uit vertrouwde gezichten. Janne van der Heijden en Robèrt van Beckhoven nemen ook dit jaar gewoon weer plaats in de jury. En natuurlijk mag André van Duin niet ontbreken. Hij neemt dit jaar weer de presentatie van Heel Holland Bakt op zich.

Eerste thema

Net als in de eerdere seizoenen is er bij Heel Holland Bakt Kids ook elk week een ander thema. De eerste keer dat de thuisbakkers de befaamde tent binnenwandelen, wordt direct duidelijk wat het eerste thema is: Dierendag. De bakduo’s mogen aan de slag met het decoreren van dierendonuts en een bijzonder baksel: een dierentaart.

Begin nieuwe seizoen

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen. De eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids verschijnt namelijk op zaterdag 3 oktober. De afleveringen zijn wekelijks te zien om 19.25 uur op NPO Zapp.

Lees ook: Recept: bananenbrood met drie ingrediënten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Heel Holland Bakt | Beeld: Videostill YouTube