02 februari 2023
Sabine

Een Whopper op een chocoladebroodje, iemand?

In 2018 introduceerde Burger King al eens een chocolade Whopper. Je kon toen een chocoladeburger bestellen op een chocolade bun met frambozensiroop, witte chocoladeringen en vanille frosting. Destijds ging het echter om een 1 aprildeal. Nu komt de burgergigant opnieuw met een chocoladeburger, maar dit keer lijkt het niet om een grap te gaan.

Een chocolademenu

Enkele jaren geleden introduceerde Burger King als grap een zoete burger, maar de Burger Kings in Thailand pakken het net even anders aan. In het Aziatische land kun je nu een hartige burger op een chocoladebroodje krijgen. De Thaise vestigingen sloegen hiervoor de handen ineen met chocoladegigant Hershey’s en creëerden een volledig chocolade menu genaamd Chocolate King.

Chocolate King

Het speciale chocolademenu bestaat uit verschillende items. Bovenaan de lijst pronkt de Hershey’s chocoladeburger. De omschrijving op de Thaise website laat weten dat het gaat om een burger van kwaliteitsvlees uit Australië, gegrild op open vuur, met gebakken ui, Amerikaanse kaas, knapperige spek én Hershey’s Premium Chocoladesaus op een Hershey’s Chocoladebroodje.

Ook kun je een Whopper op een chocoladebroodje bestellen en verschillende Hershey’s Chocoladedrankjes. Wil je ook graag een portie friet? Dan kun je de Hershey’s Choco Fries bestellen. Inderdaad, dat is patat met een laag chocoladesaus.

Of het nu ook om een grapje gaat is niet bekend, maar we moeten zeggen dat we geïntrigeerd zijn. Zou jij het chocolademenu willen proberen?

Lees ook: Recept: een voedzame en snelle zalmburger

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron en beeld: Burger King Thailand