09 mei 2022

Kijkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is niets zonder taart, André en… Twitter! Tijdens de finale-aflevering deelden kijkers massaal hun mening over de kandidaten en hun baksels op social media. Wij zetten de leukste tweets voor je op een rij!  

Finale

Het thema van de aflevering was uiteraard ‘Finale’ en moesten de kandidaten zich wagen aan een lastige technische opdracht. Zo moesten ze kersengebakjes maken, en dat ging niet bij iedereen goed. De grande opdracht was het buffet voor een bruiloft. Hier kregen ze maar liefst 7,5 uur de tijd voor, maar de spanning was tot de laatste minuut om te snijden. De winst en felbegeerde titel van Beste Thuisbakker van Nederland ging uiteindelijk naar Enzo. Zoals gewoonlijk waren we – net als de andere kijkers – weer onder de indruk van ieders bakkunsten. Op Twitter werden de hashtags #hhb en #heelhollandbakt weer veel gebruikt. Lees je mee?

De leukste tweets

De jury had meteen veel lol in de finale, vooral Robèrt.

Toch kan Janny er ook wat van, die het accent van Robèrt in de maling neemt.

Hoewel Enzo de gekroonde winnaar is, is er eigenlijk nog een winnaar dit seizoen: André van Duin.

Met hondje Nhaan die rondloopt in de tent is ook meteen een nieuw tv-format geboren. Wij zijn fan!

Wij hopen dat dit drietal nog jaren doorgaat!

Dit was helaas de laatste aflevering van het seizoen, maar niet getreurd. De opnames van seizoen 10 beginnen namelijk binnenkort. We hopen op nog meer lekkere baksels, een nog spannendere strijd en natuurlijk nog meer Janny, Robèrt en André!

Lees ook: De leukste tweets over aflevering 7 van Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

 Beeld: MAX/Roland J.Reinders