19 november 2020

Houd de datum maar meteen vrij in je agenda

Drama om het beslag dat niet wil rijzen, gebakjes die uit elkaar vallen en bijna onmogelijke bakproeven. We hebben het natuurlijk over Heel Holland Bakt. Lang hoeven we het programma niet meer te missen, want binnenkort verschijnt het achtste seizoen op de buis.

Het nieuwe seizoen

Binnenkort kunnen we weer: Heel Holland Bakt komt namelijk in december met een nieuws seizoen van het immens populaire thuisbakkersprogramma. Op 27 december zendt Omroep Max de eerste aflevering van het programma uit. Niemand minder dan jurylid Janny van der Heijden maakte het fijne nieuws bekend. “Jaaaaa, we hebben een nieuwe datum!”, schreef het HHB-jurylid donderdag enthousiasts in haar stories op Instagram. 

Coronaproof

In het alweer achtste seizoen van de bakhit wordt uiteraard rekening gehouden met de coronamaatregelen, zo liet Omroep Max al weten. “De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André… is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.”

De 27ste lekker uitbuiken met kerstkliekjes en Heel Holland Bakt, dus. Wij kunnen ons mindere dingen bedenken voor de onofficiële derde kerstdag.

Lees ook: Recept: cinnamon roll-appeltaart met slechts 5 ingrediënten

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Janny van der Heijden | Beeld: Omroep MAX, Roland J. Reinders