30 maart 2021

Deze vlammende draak houdt je ijskoud

Met deze zomerse temperaturen willen we natuurlijk maar één ding: een lekker ijsje! Perfecte timing van Cornetto dus om hun limited edition smaak voor deze zomer te lanceren. Deze ijsjes vallen bovendien op door hun bijzondere uiterlijk en ze zijn ook nog eens draakachtig lekker.

Nieuwe smaak: Cornetto Dragon

De Cornetto Dragon, zoals de nieuwe smaak heet, is een echte aandachttrekker. Met het zwarte cacaohoorntje en de vlammende toefjes ijs er bovenop, is dit sowieso een lust voor het oog. Het ijsje heeft de kleurrijke smaakcombinatie van mango-, passievrucht- en aardbeienijs. Ook zit er aardbeiensaus overheen. Kortom: letterlijk fris en fruitig.

Helemaal in stijl

Bovendien valt dit ijsje ook op door zijn zwarte hoorntje. Dit is een wafeltje van cacao. De topping op het ijs past hier dan ook helemaal bij. In plaats van nootjes, die je van Cornetto gewend bent, zitten hier namelijk crunchy cacao cookies op. En die zien eruit als kleine kooltjes waar net een draak zijn vuur overheen heeft gespuwd. Toepasselijk!

Waar vind je deze drakenijsjes?

In het vriesvak van je favoriete supermarkt vind je de Cornetto Mini Dragon, die per acht verpakt zijn. Zo kun je deze Dragons delen met je familie of vrienden – of natuurlijk voor jezelf houden en er extra lang van genieten. De grotere variant vind je bij alle OLA verkooppunten. Houd er wel rekening mee dat deze mogelijk dicht zijn vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig kun je buiten ook prima genieten van deze limited edition ijsjes!

Lees ook: Goed nieuws: Ferrero Rocher nu ook beschikbaar als ijsje

Bron: OLA | Beeld: OLA