04 juni 2020
Christel

De cocktail is te verkrijgen in twee smaken

De zomer nadert met rasse schreden en dat betekent dat we de verfrissende versnaperingen weer in huis halen. Een lekker koud speciaalbiertje of een frisse cocktail mag dan ook niet ontbreken. Voor de cocktail-liefhebbers hebben we goed nieuws. Licor 43 komt met een spiksplinternieuw drankje op de proppen: Licor 43 Fresco.

Licor 43 Fresco

Zin om weer wat nieuws te proberen tijdens de borrel? Waag je dan eens aan de Licor 43 Fresco. Deze ready-to-drink cocktail is nu in de schappen van diverse supermarkten te vinden. De licht bruisende cocktail is gemaakt van echt fruitsap en heeft ook de unieke Licor 43-smaak. Het drankje is te verkrijgen in twee smaken: Berry en Lemon.

Smaken

De Lemon-cocktail is een frisse cocktail. De smaak van citroensap wordt gecombineerd met tonen van citrus en vanille. De Berry-cocktail is een alcoholische versnapering met bessensmaak en heeft een vleugje bosbessen, frambozen en citrus. Elke cocktail zit in een flesje van 250 milliliter. Bovendien hoef je voor dit drankje niet diep in de buidel te tasten. Je betaalt € 2,49 per cocktail. Ga jij dit drankje binnenkort proberen? 

Lees ook: Recept: Karnemelkscones met Licor 43-vulling

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron & Beeld: Glasnost, Licor 43