30 april 2024
Redactie Kookfans

Yum!

Gek op chocolade? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Hands Off introduceert namelijk drie nieuwe smaken. Wij mochten ze al proeven – en geloof ons, ze zijn hartstikke lekker. 

Van klassiek naar innovatief

Hands Off ken je waarschijnlijk van de plantaardige chocoladerepen die inmiddels in bijna elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Voorheen ging dat om klassiekers als karamel-zeezout, hazelnoot en melk, maar het merk breidt haar assortiment steeds verder uit met de meest innovatieve smaken. Eerder kwamen Red Velvet, Cookie Dough en Fortune Cookie er al bij, en nu introduceert Hands Off nóg drie geweldige smaken: Espresso Martini, Lemon Pie en Birthday Cake.

Wonder Beans

De Espresso Martini liefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze nieuwe reep. Voor de koffie in de Espresso Martini-reep werkt Hands Off samen met Wonder Beans. Een koffiemerk dat zich, net als Hands Off zelf, inzet om CO2-uitstoot te verminderen. Om de reep een twist te geven, koos Hands Off ervoor om karamelstukjes toe te voegen. De karamel geeft de reep een heerlijke crunchy bite. Dat kunnen we op de Kookfans-redactie bevestigen, want wij hebben al mogen proeven.

Oh, en helaas voor de alcoholliefhebbers maar gelukkig voor alle 18-‘ers (en alcohol-haters): de Espresso Martini-chocoladereep bevat geen alcohol.

Hands Off

Nóg twee nieuwe smaken

Toch niet zo’n fan van Espresso Martini’s? Dan kun je alsnog je chocolade-hart ophalen met de twee andere nieuwe smaken die Hands Off heeft geïntroduceerd: Lemon Pie en Happy Birthday Cake. Met Lemon Pie haal je het gevoel van een verse citroentaart tijdens een zomerse picknick in huis. Plantaardige blonde en witte choco met speculoos crumble en frisse stukjes citroen. De Happy Birthday is een oude bekende in een nieuw jasje. Deze reep bevat plantaardige melk en witte chocolade, popcorn en karamel.

De nieuwe chocoladerepen zijn vanaf 29 april voor €2,79 verkrijgbaar bij Jumbo en via www.hands-off.com. Vanaf 13 mei volgt Albert Heijn en later dit jaar zijn de repen ook bij andere supermarkten verkrijgbaar. 

Lees ook: Kwekkeboom komt met een nieuwe bitterbal-variant

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Hands Off, Upcoming | Beeld: Hands Off