16 april 2024
Rowan Hattu

Dat wordt rennen naar de Albert Heijn!

Bitterbal-liefhebbers opgelet: Kwekkeboom lanceert namelijk een geheel nieuwe bitterbal variant. Black angus, Old Amsterdam, Nacho Cheese, en ga zo maar door, het merk bedenkt de lekkerste – soms gekste variaties voor hun bitterballen en kroketten. Enne, daarom komen ze nu dan ook met de oesterzwam bitterballen. 

Nieuwe bitterbal-variant

Bitterballen zijn allang niet meer weg te denken wanneer je bijvoorbeeld weer eens lekker op het terras gaat zitten. Een portie bitterballen staat namelijk áltijd op de tafel. Ook tijdens feestjes is de lekkere snack niet te missen, waardoor Kwekkeboom bedacht om verschillende variaties op de markt te brengen.

Een geheel vegetarische bitterbal

Zo zijn er nu ook de oesterzwam bitterballen, gemaakt uit de vegetarische keuken. Ja, je leest het goed: deze bitterbal is geheel vegetarisch. Gemaakt van oesterzwam, shiitake, bundelzwam en eekhoorntjesbrood in combinatie met sjalotjes, tijm en een vleugje zwarte knoflook, kan je deze lekkere bitterbal niet overslaan op het borrelplankje.

Nu in de schappen bij de Albert Heijn

De nieuwe Kwekkeboom-bitterbal voor in de oven en airfryer liggen vanaf nu dan ook in de vriesschappen van de Albert Heijn. Een zak van tien stuks kost €4,99. Dus waar wacht je nog op? Dat wordt rennen naar de Albert Heijn!

Lees ook: Ren naar de Lidl: de supermarktketen verkoopt tijdelijk meer glutenvrije producten

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: Adobe Stock