06 juli 2018
Maayke

Camilla weet precies waar de prins blij van wordt

Camilla is de hertogin van Cornwall en de vrouw van prins Charles. Ze weet daarom ook een hoop dingen die wij niet weten, maar vandaag licht ze een stukje van de sluier op. Ze verscheen namelijk in het programma Masterchef Australia en daarin vertelt ze precies wat je de prins van Wales wel en ook juist niet moet voorschotelen.

Wij zijn het op een vlak in ieder geval roerend met hem eens.

Kaas

Camilla hoeft niet lang na te denken als jurylid Gary Mehigan haar vraagt waar prins Charles echt heel blij van word. “Hij is een gigantische kaasfan”, vertelt Camilla. “Hij houdt van alles waar kaas in zit en dan vooral lokale kazen.” Ook gerechten met ei en heel veel groenten kunnen bij Charles nooit fout gaan. “Hij houdt er echt van, je zou hem echt zien glimlachen”, vertelt de hertogin met een knipoog.

Knoflook

Er werd ook gevraagd wat je de royals absoluut niet moet serveren bij een diner of een feestje. Met pijn in haar hart moet Camilla dan toch echt knoflook noemen. Doordat ze veel praten, kunnen ze het beter omzeilen. Een slechte adem bij een feestje waar veel gepraat wordt is -zoals het jurylid zegt- een ‘no-no’.

Lees ook: Deze dingen wist je nog niet over Meghan Markle’s eetgewoontes

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: People | Beeld: videostill Masterchef