07 juli 2023
Sanne

En je kunt nu ook trouwen ín de McDonald’s

Veel bruidsparen pakken groots uit op hun bruiloft, van de locatie en de aankleding tot het eten. Maar hoe leuk is het als je gewoon McNuggets of cheeseburgers van McDonald’s kunt serveren? In Indonesië is dat nu mogelijk, want daar lanceert de fastfoodketen een speciaal bruiloftspakket. 

200 snacks

Het is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar, maar in Jakarta heeft McDonald’s het menu uitgebreid met een speciaal bruiloftspakket. Dat meldt The Sun. Wat er precies in zo’n pakket zit? Maar liefst 200 snacks naar keuze. Je kunt kiezen tussen 100 McNuggets en 100 kipburgers, of 100 cheeseburgers en 100 kipvingers. Geen healthy bruiloft, maar lekker snacken op de grote dat? Dat zien ze in Indonesië wel zitten – en wij stiekem ook wel, dus hopelijk komt dit ook snel naar Nederland.

De kosten

Het huwelijkspakket in Jakarta is een proef van McDonald’s. Als het een succes blijkt te zijn, zal het pakket ook in andere landen verkrijgbaar zijn. Goedkoop is het echter niet. Voor het bruiloftspakket betaal je namelijk 185 pond (216,02 euro). “Er zijn ook andere serviceopties, waarbij we tegen een meerprijs ook eetkraampjes kunnen verzorgen”, zegt Rizki Haryadi, woordvoorder van McDonald’s Indonesië. “Het bruiloftspakket is niet bedoeld voor het houden van een bruiloft in een McDonald’s restaurant, maar alleen voor catering, met prijzen vanaf 185 pond (216,02 euro) en een minimale afname van 200 producten.”

In het restaurant trouwen

McNuggets en cheeseburgers op je bruiloft is natuurlijk al een droom voor McDonald’s-liefhebbers, maar wat is er nog leuker dan trouwen in het restaurant van de fastfoodketen zelf? Dat is mogelijk in Hong Kong. Voor 300 pond (350,31 euro) kun je daar het jawoord geven in de McDonald’s en krijg je uitnodigingen, ballonnen en een appeltaart. Helaas zit uren feesten er niet in, want je hebt slechts twee uur de tijd.

Lees ook: Yes: McDonald’s heeft nieuwe producten toegevoegd aan het menu

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: LINDA. | Beeld: Pexels