12 juni 2018
Christel

Wat voor jou?

Koffietrends schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo schreven we al eens over de voordelen van kaneelkoffie en zou je een beetje olie of boter door je koffie moeten doen als je wilt afvallen. Als je dat laatste al een beetje vreemd vindt, zul je deze nieuwe koffietrend al helemaal bijzonder vinden…

‘Schepje suiker door de koffie? Nee, dankje. Doe maar wat broccoli.’

Broccoli

Gezondheidfans onderwerpen zich al jarenlang aan de gezondste foodtrends. Voor bietensap en een groene smoothie draait de gezondheidsfanaat al lang de hand niet meer om. Er is weer wat nieuws dat we kunnen proberen. We kunnen de koffie namelijk gezonder maken door er wat broccoli door te doen.

Gezond, gezonder, gezondst

Broccoli is al lang niet meer slechts een groente die je bij het avondeten nuttigt. Zo wordt de groene groente ook al gezien als het ideale ingrediënten om door een smoothie te doen. Maar waarom doen het het niet door de koffie? Iets wat gezondheidsfans in Australië waarschijnlijk hebben gedacht. Daar is namelijk een nieuw product op de markt verschenen: broccolipoeder. Een poeder dat je prima door de koffie kunt doen.


Lees meer over het broccolipoeder op de volgende pagina.


Pagina 1/2